Weinig bekende feiten over renovatiewerken.


De buis kan gevuld bestaan betreffende cementgrout ofwel beton. Een paal is met een issue voorzien van een paar half-cirkelvormige schroefbladen en een injectie-opening.

Buiten dit gadeslaan betreffende Koehn in die reportage had ik vermoedelijk tevens - lijk al die verschillende Wetteraars totnogtoe - mijnen bek in mijn pluimen gehouden.

Vanmorgen gebeld een verstopte douche-afvoer en na 45 minuten was het al verholpen! Vlug en goed geholpen via Jeroen!

Ze overleed de dag na de opnames in de St. Gertrudiskerk door Panorama, toentertijd er reeds de containers stonden vanwege een vroegere "Volksmacht", welke op het ogenblik precies verkocht was.

.. zij was de leidster van een "studerende jeugd", daar waar wij nauwelijks lid wilden over geraken omdat we een voeling met "Dit Werkmanshuis" en een arbeidersjeugd niet wilden missen...daarom misschien het het tevens zo helder kan zijn bijgebleven. Destijds nam Hurkos de foto aangaande ons jonge gast, die op het issue stond te trouwen en aan de gang was met legerdienst in Duitsland. Hij vroeg de verloofde voor zich op het podium. Die ging gewillig naar boven. Hurkos zei: "die man zal ooit geraken tot uw beschikking op een zolderkamer in Brussel, vergast" .  Hij wou nog  wat zeggen, bekeek haar, zag het ze zwanger was en zei: trouw maar juffrouwken, ge moogt gerust bestaan.

In een grote hal en in een eetkamer zijn een gehele reeks teksten, hoofdzakelijk Vlaamse spreekwoorden, verwerkt.

Gertrudiskerk achteraan palende aan een Scheldekade, betreffende daaronder de tekst aan de ondergrondse "graanaanzuiginstallatie" die in een jaren dertig werden aangelegd ten behoeve met een Molens Buysse in een Molenstraat.

Een ontwikkelingen in de bouw en wegenbouw kunnen snel. Bouwmethoden worden sneller, nauwkeuriger en duurzamer. Ook slopen staat tegenwoordig in dit teken van de natuur en dit hergebruiken betreffende bouwstoffen.

Een gehele binnenuitrusting in hout, snijwerk inbegrepen, is dit werk aangaande de gekende Wettersee houtsnijder Serafien Een Martelaere. Men beweert dat men aan de haartooi dit hoofdeksel aangaande de kopjes kan merken tot welke maatschappelijke rang een uitgebeelde figuren behoorden of welk vak ze uitoefenden.

Laet u dan ook dranck en eeten geeven               Die es et die een lusten dwingt                   Welke wel eet wel lost immers rust

We dachten destijds dat het wellicht iets te vervaardigen had  met een vader aangaande Andrea, die achterbleef in de oorlog en waarover niks geweten was. Andrea wou wat vragen, doch gezien de situatie van de man durfde ze niet.Dààrom had haar ma trouwens, na ons verhaaltje, ons paar dagen later ons afspraakje geschapen betreffende Hurkos in Antwerpen. De onderpastoor raadde haar af om te kunnen, omdat, tot deze zei, ze zeker nimmer absoluut kon bestaan over de waarheid over bestaan beweringen en het ze daardoor niet meer rust zou oplopen, doch voorheen nog vragen erheen. Zij is dus ook niet naar een afspraakje geweest.

Het dienstbodenverblijf bevindt zichzelf achter een woonkamer-salon en men bereikt dit vanuit de biljartzaal via de kleine hal en meer info de daarachter liggende gang.

Wil jouw bij jouw neem een kijkje meteen geadviseerd geraken, dan verzoeken we je ons afspraakje te maken. Onze showroom is tevens 's avonds op afspraakje geopend. De adviseurs aankomen verder gaarne 's avonds bij je thuis. Maak gemakkelijk&snel ons afspraakje.

Na bestaan doodgaan werd de woonhuis verkocht met Alphonse Buysse. Wanneer mede-eigenaar met de Molens Buysse behoorde deze tot de gegoede burgerij met Wetteren. Deze status wou deze in bestaan interieur gesymboliseerd gadeslaan. Tussen bestaan impuls kreeg het woonhuis ons weelderige geschilderde decoratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *